TechED woensdag

Woensdag, Oktober 29

Boem! Daar is ze weer 🙁 Katy Perry… Net als gisteren staan we weer erg vroeg op. Zo zijn we op tijd op locatie en kunnen we rustig nog iets eten daar. De metro verloopt weer soepel en we besluiten om lekker te lopen naar de het congresgebouw. Eerst even de nodige croissantjes verorberen als ontbijt met een beker koffie erbij. Vervolgens beginnen de sessies:

8:30-9:45 WIN-B333 Windows 10: Internet of Things
10:15-11:30 DEV-B310 A Practical View of RM for Visual Studio 2013
12:00-13:15 CD01 CAREER DEVELOPMENT: Next Roles, Next Skills, and Staying Relevant in an Evolving IT World
15:15-16:30 EM-B319 Microsoft Identity Manager vNext Overview

De sessies lopen allemaal prima vandaag. De lunch was wat minder, de rijst was niet helemaal gaar, maar de rest was wel te eten, niet echt bijzonder. Gelukkig zijn er tussen de sessies door ook steeds andere snackjes waarmee ik goed de dag door kan komen. Een broodje aan het eind met wat zalm maakt toch weer wat goed.

Rond kwart voor 6 zijn we weer terug in het hotel en spreken af om rond een uur of 8 te vertrekken naar de country drinks.

20:00-23:00 Country Drinks, Barceloneta Beach

We lopen naar de country drinks op Barceloneta. Zo krijgen we ook nig een klein beetje van Barcelona te zien. O.a. Een mooie cathedraal waar een dame Ave Maria staat te zingen. Een soort rommelmarkt staat op het plein ervoor. Mooi om te zien dit om 20:15.
Na een klein stukje over het (aangelegde) strand te hebben gelopen komen we bij Pullman Barcelona Skipper aan. Dit is de licatie voor de NL borrel. Het is lekker druk en voor muziek, hapjes en drankjes wordt gezorgd, met champagne bij binnenkomst. Bij 1 bar krijgen ze niet fatsoenlijk een biertje getapt, dus allemaal naar de andere bar. Verder vind ik er maar weinig aan. Er is niemand van MS aanwezig en, op een enkeling na, is iedereen nogal op zichzelf of zijn groepje. We gaan daarom na een dik uur ook nig even kijken of we bij de andere landenborrels naar binnen mogen.
Waarschijnlijk mocht het niet, maar bij de birrel van de UK in Carpe Diem, een hele mooie oosters ingerichte bar, gaan we gewoon naar binnen. Een flesje Heineken mee, hapje mee. Deze tent is meteen een stuk gezelliger en levendiger. Om 00:00 pakken we een taxi naar ons hotel terug. Mirgen weer vroeg op…